Een ‘nieuwe uitdaging’!

In januari 2014 plaatste ik een bericht op LinkedIn dat mijn ‘kindje’ flooreer! was geboren! Met daarbij natuurlijk een foto van het bewijs van inschrijving bij de KvK, ingelijst in een mooi, houten frame. Wat was ik trots op mezelf, want ik ging na een loondienstverband van 10 jaar uit mijn comfortzone. En dat ook nog vrijwillig! Inmiddels heb ik flooreer! in 5 jaar tijd ‘grootgebracht’ tot een bedrijf waaruit ik een goed inkomen haal, een AOV verzekering betaal en pensioen opbouw. Voor mijzelf toch een bewijs dat het serieus is gelukt. En nu, na 5 mooie jaren, komt er weer een nieuwe mijlpaal aan. Een nieuwe geboorte waarmee ik wederom volledig uit mijn comfortzone wordt gehaald!

Hoera! Een baby 🙂 !

Jawel, een echte! Van vlees en bloed 🙂 ! Inmiddels ben ik met verlof en kan ik me gaan focussen op dat wat komen gaat. Ik zou liegen als ik zeg dat ik het niet retespannend vind, dus dat doe ik dan ook maar niet 😉 ! Ik voel spanning voor de bevalling, of het allemaal goed zal gaan, maar ook voor wat er daarna gaat komen. Ga ik het allemaal wel goed doen? Vind ik het straks ook wel leuk of ben ik alleen maar doodmoe en chagrijnig? Heb ik straks nog wel aandacht voor mijn partner? En hoe combineer je het moederschap in hemelsnaam met een eigen bedrijf? Op al deze vragen heb ik nog geen antwoord. Dat maakt me soms onzeker, maar ook heel nieuwsgierig.

Wat 2019 gaat brengen? Ik heb er nog geen idee van, maar het lijkt me prima voer voor een volgend bericht. Over een jaar ofzo. Als ik weer een beetje uitgeslapen ben 😉 !

2 thoughts on “Een ‘nieuwe uitdaging’!

  1. Joris

    Iemand met jou kwaliteiten, doorzettingsvermogen maar vooral energieke uitstraling hoeft zich geen zorgen te maken. Het is dat een dag 24 uur heeft want anders had jij zowel vrede in het Midden-Oosten hebben gebracht, het energieprobleem zo zijn opgelost en tussendoor zou je ook nog even de Nobelprijs voor de literatuur hebben gekregen.

    Wens je een hele mooi energiek jaar toe en dat het vooral een jaar van het nieuwe leven mag worden voor jullie!

    reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.