Expertise

Projectmanager

Vanuit competenties autonoom waarde toevoegen aan organisaties. Dat is de context die flooreer! nodig heeft om bedrijven met bedrijfskundige – en marketingcommunicatie vraagstukken te helpen. Binnen de bouw- en vastgoedsector en van strategie tot en met operationele zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de (her) introductie van producten, diensten of concepten, maar ook bijvoorbeeld het overtuigen van nieuwe doelgroepen, het schrijven van aanbestedingen of het in kaart brengen van behoeften van interne en/of externe stakeholders. Haar kracht ligt op het gebied van draagvlak creëren binnen projecten, plan- en projectmatig werken binnen gestelde deadlines, het coachen/motiveren/interviewen van mensen en het toevoegen van positiviteit binnen het team.

Facilitator

Vanuit nieuwsgierigheid in wat mensen drijft, begeleidt flooreer! ook groepen mensen die beter willen samenwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verbeteren van de teamspirit, het zetten van een stip op de horizon waar een team/organisatie naar toe werkt of gewoon lekker brainstormen om ingrediënten te verzamelen voor een meerjarenplan. flooreer! werkt hierbij met verschillende methodieken waaronder de LEGO® SERIOUS PLAY® methode.

Schrijfster

Vanuit een natuurlijke en brede interesse in mensen en de behoefte om hun verhalen goed over te brengen, schrijft flooreer! graag. Met als vaste basis een goede voorbereiding, inlevingsvermogen, luisteren, samenvatten en doorvragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan artikelen voor een (online) krant, magazine, nieuwsbrief, jaarverslag of blog, maar ook bijvoorbeeld rapportages, aanbestedingen en heldere projectplannen.